Longfonds maakt statement tijdens Gala van AFAS
16 juni 2017

Longfonds maakt statement tijdens Gala van AFAS

Medewerkers van het Longfonds gingen woensdag 14 juni op gesponsorde elektrische fietsen van Keola naar het gala van AFAS in Leusden. Hierbij droegen ze bordjes met teksten als: ‘Hoe gezond is de lucht bij jou?’ en ‘Check op longfonds.nl’.
Lees verder  
Keola introduceert allereerste 'kids e-bike'
19 mei 2017

Keola introduceert allereerste 'kids e-bike'

Verkrijgbaar vanaf juli 2017!
Ze zijn stoer, gepersonaliseerd en stimuleren het fietsen van lange afstanden. Keola Elektrische Fietsen Nederland introduceert de eerste Kids e-bike in Nederland voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Een sportief model met veel invloeden van een trekkingfiets, dat veilig te gebruiken is dankzij de snelheidsbegrenzing tot 18 kilometer per uur. “Een impuls voor de Nederlandse fietscultuur”, aldus Keola directeur Victor Weng. “Door kinderen te laten wennen aan het fietsen van lange afstanden, verandert op termijn onbewust hun mobiliteitsgedrag. Dat is niet alleen goed voor hun gezondheid en portemonnee maar ook voor het milieu.”
Lees verder  
Keola introduceert fietsairbag in Nederland
24 januari 2017

Keola introduceert fietsairbag in Nederland

‘Aantal fietsdoden moet minder’
Hoewel er steeds minder doden vallen in het verkeer is het aantal fietsdoden de laatste tien jaar niet gedaald. Zo overleden in 2015 bijna 200 fietsers. “Met de introductie van de Keola fietsairbag in Nederland willen we de komende jaren, in samenwerking met de ANWB, het grote aantal fietsslachtoffers terugdringen”, aldus Victor Weng, directeur van Keola. “We hebben gemerkt dat fietshelmen hier amper gebruikt worden, mede omdat uit recent onderzoek is gebleken dat door deze helmen alleen het fietsgebruik daalt maar de veiligheid niet stijgt.” .
Lees verder  
Keola BV

Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
+31 (0)85 4833 255
info@keola.nl