De motor

De motor

De motor vormt samen met de accu het hart van de elektrische fiets. Keola e-bikes zijn beschikbaar in verschillende varianten, met motoren die goed passen bij de fiets. Keola produceert e-bikes met voorwielmotoren en middenmotoren. Afhankelijk van de wens van de zakelijke klant, kunnen wij bijna elk type merk leveren, waaronder:

  • Bafang
  • Brose
  • Shimano Steps
De Accu

De Accu

De accu is de energiebron voor de e-bike. Keola produceert e-bikes met verschillende type accu's, waaronder Samsung accu's. Dit type accu heeft kwalitatief hoogwaardige cellen en is onder andere verkrijgbaar in deze capaciteiten:

374 Wh (10,4Ah) accu Goed voor een afstand van gemiddeld 70 kilometer
562 Wh (15,6Ah) accu Goed voor een afstand van gemiddeld 100 kilometer
680 Wh (18,9Ah) accu Goed voor een afstand van gemiddeld 120 kilometer

Versnellingen

Versnellingen

Versnellingen zijn zeer belangrijk voor een E-bike. Naast de trapondersteuning is het schakelniveau onmisbaar om de rij-ervaring volledig te personaliseren. Keola produceert e-bikes met verschillende versnellingssytemen, waaronder:

  • Shimano Derailleur versnellingen
  • Shimano Nexus versnellingen (3, 7 of 8)
  • NuVinci 330/380 versnellingen - voor traploos schakelen
  • Sturmey Archer versnellingen
Lees verder  

Verlichting

Verlichting

Fietsverlichting is belangrijk om verantwoord de weg op te gaan in het donker. Keola E-bikes werkt hiervoor samen met Spanninga. Het Nederlandse merk ontwikkelt al sinds 1933 fietsverlichting. Met deze ervaring worden Keola e-bikes voorzien van exclusieve, vernieuwende en hoogwaardige verlichting. Keola E-bikes worden geleverd met Spanninga voor- en achterlampen. Keola is in staat om e-bikes te voorzien van high-end verlichting van Busch & Muller.

Lees verder  

Remsystemen

Remsystemen

Veiligheid staat voorop bij Keola e-bikes. Naast goede zichtbaarheid zijn de remmen cruciaal voor een veilige comfortabele rit. Keola E-bikes worden daarom altijd voorzien van remmen die voldoen aan de nationale veiligheidseisen. Voor onze premium modellen gaan we een stap verder: hydraulische remmen van Magura. Keola produceert e-bikes met remmen die aanlsluiten op de wens van de klant.
Lees verder  

Beta Motion

Beta Motion

Keola heeft een grote R&D-afdeling die permanent onderzoek doet naar de beste rij-ervaring. De middenmotor geldt als het meest comfortabele systeem volgens de vakpers. Voor onze voorwielmotor hebben wij “Beta Motion” ontwikkeld. Het gevoel van een middenmotor… ontwikkeld voor een voorwielmotor! Het Beta Motion systeem zorgt er bijvoorbeeld voor dat de motor geleidelijk opstart. Het comfort van een middenmotor met een voorwielmotor, aangestuurd door Beta Motion. Zonder dat u de hoofdprijs betaalt.

Lees verder  

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving

Keola e-bikes produceert alleen e-bikes met een maximale ondersteuning tot 25 kilometer per uur. Op een normale fiets is de gemiddelde snelheid 15 kilometer per uur, een behoorlijk verschil dus. Onze e-bikes vallen onder de categorie 'reguliere e-bikes'. Dit betekent dat de gebruiker eindeloos vrij kan fietsen. Zonder helm of blauw nummerbord.  Er is geen speciaal rijbewijs of verzekering nodig om gebruik te maken van door Keola geproduceerde e-bikes. Er geldt bovendien geen leeftijdsbeperking voor onze e-bikes. Kortom: Keola e-bikes zijn er voor iedereen.

Keola BV

Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
+31 (0)85 4833 255
info@keola.nl