Keola Delft bij ANWB E-bike Challenge
Gepubliceerd op 24 augustus 2016

Keola Delft bij ANWB E-bike Challenge

Enthousiaste deelnemers testen 12 verschillende E-bikes, waaronder de Keola Delft.

De ANWB organiseert een uniek event: de E-bike Challenge. Vier zaterdagen achter elkaar testen enthousiaste deelnemers 12 verschillende E-bikes, waaronder onze eigen Keola Delft. Op zaterdag 27 augustus begint het vent in Friesland. De finale is op 17 september in Zeeland.

Wat is de E-bike Challenge?

Tijdens e E-bike Challenge testen enthousiaste fietsers 12 verschillende E-bikes tijdens bijzondere fietstochten in de provincies Friesland, Noord-Holland, Gelderland en Zeeland. Dat doen ze aan de hand van een aantal mooie routes én pittige uitdagingen onderweg.

Het testteam gaat van Friesland (27 augustus) naar Noord-Holland (3 september), doet vervolgens Gelderland aan (10 september) en eindigt in Zeeland (17 september).

Volg de deelnemers

Ben je benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers, sfeerimpressies van de routes en video’s van de uitdagingen? Houd de E-bike Challenge pagina van de ANWB de komende weken dan in de gaten. De deelnemers zullen bloggen, vloggen en twitteren met #ebikechallenge.

Keola is er bij met de Keola Delft! De E-bike Challenge is natuurlijk niet compleet zonder een van onze topmodellen. Eén van de 12 E-bikes is namelijk een Keola Delft. We zijn uiteraard erg benieuwd hoe de Keola Delft gewaardeerd wordt door de deelnemers.

Keola BV

Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
+31 (0)85 4833 255
info@keola.nl

KvK-nummer

62441175

BTW-nummer

NL806684586B01

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer