Keola Delft Mx wint toonaangevende Duitse test
Gepubliceerd op 31 augustus 2016

Keola Delft Mx wint toonaangevende Duitse test

De Delft Mx is trotste testwinnaar van de ExtraEnergy award!

Keola Delft heeft een bijzondere prijs gewonnen: de Extra Energy Award. In deze Duitse test zijn verschillende soorten modellen getest, maar het panel was het meest onder de indruk van de Keola Delft Mx. ExtraEnergy deed ruim een half jaar wetenschappelijk onderzoek naar verschillende modellen. Hierin werd bevestigd wat het testpanel al wist: De Keola Delft Mx is een echte winnaar!

Keola Delft Mx wint overtuigend
Het panel is erg te spreken over de performance en bouwkwaliteit van de e-bike: ‘Met een gesloten kettingkast, spatborden, een stabiel en makkelijk te gebruiken bagagerek, is het makkelijk en ontspannen fietsen’. De Bafang motor met 80Nm valt ook in de smaak: ‘Op het tourcircuit maakte de motor een sterke impressie’. Het panel is ook erg te spreken over de verstelbare stuurpen, de lage instap en het luxe rood-zwarte design.

Niet zomaar een prijs
De prijs die die Keola Delft Mx heeft gewonnen,is niet zomaar een prijs. Het is een bijzondere waardering, die verkregen is door een half jaar wetenschappelijk onderzoek én uitvoerige testen van een gebruikerspanel. Verschillende fietsmerken uit heel Europa hadden een fiets ingezonden voor deze award. Dat de Keola Delft Mx heeft gewonnen, is dus een internationale, toonaangevende waardering. 

Dit viel het testpanel op:

+

80 Nm Bafang middenmotor

+

Gesloten Kettingkast

+

Verstelbare stuurpen

+

Lage instap

+

Luxe design

+

Stabiel en makkelijk te gebruiken bagagerek
Keola

Award uitreiking op Eurobike 2016
De award werd op Eurobike 2016 uitgereikt aan directeur Victor Weng. Hij geeft aan erg blij te zijn met deze bijzondere onderscheiding: 'Bij Keola werken we hard om de allerbeste e-bikes te maken. Het is enorm fijn dat dit zo gewaardeerd wordt'. De Keola Delft Mx wordt geprezen om zijn luxe functies en gebruiksgemak. Goed nieuws, aldus Victor Weng: 'Het liefst willen wij heel Nederland uit de auto trekken en op de e-bike naar het werk sturen. Deze prijs laat zien dat we op de goede weg vooruit zijn met onze droom: de wereld ver-e-bikeren!'

Keola BV

Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
+31 (0)85 4833 255
info@keola.nl

KvK-nummer

62441175

BTW-nummer

NL806684586B01

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer