Keola introduceert allereerste 'kids e-bike'
Gepubliceerd op 19 mei 2017

Keola introduceert allereerste 'kids e-bike'

Verkrijgbaar vanaf juli 2017!

Ze zijn stoer, gepersonaliseerd en stimuleren het fietsen van lange afstanden. Keola Elektrische Fietsen Nederland introduceert de eerste Kids e-bike in Nederland voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Een sportief model met veel invloeden van een trekkingfiets, dat veilig te gebruiken is dankzij de snelheidsbegrenzing tot 18 kilometer per uur. “Een impuls voor de Nederlandse fietscultuur”, aldus Keola directeur Victor Weng. “Door kinderen te laten wennen aan het fietsen van lange afstanden, verandert op termijn onbewust hun mobiliteitsgedrag. Dat is niet alleen goed voor hun gezondheid en portemonnee maar ook voor het milieu.”

Weng: “Met een e-bike fiets je gemakkelijk en snel. Ook langere afstanden leg je soepel af. Kinderen wennen er op die manier aan om grote trajecten af te leggen op de fiets. Als ze straks ouder zijn, pakken ze niet zo snel de brommer of auto wanneer ze meer dan 5 kilometer moeten reizen. Ze hebben immers een e-bike en weten hoe fijn dat is. Op een relaxte manier fietsen, óók met wind tegen en tóch calorieën verbranden. Je blijft in beweging en kunt de ondersteuning reguleren. Daarmee is de kids e-bike een gezond vervoermiddel. Beweging, genot en ontspanning vinden elkaar. Als je eenmaal op een e-bike fietst, wil je niets anders meer.”

Naam en andere bestickering
Vanaf juli is de kidsvariant van de e-bike verkrijgbaar bij Keola. Kinderen kunnen hun e-bike ook personaliseren. Met hun naam erop en andere bestickering. “Daarmee hebben ze zeggenschap over hoe hun fiets eruit komt te zien. Hartstikke stoer natuurlijk.” Chase (11)  is al verkocht. Hij vindt het fantastisch. In de weekenden maakt hij samen met zijn vader langere trekkingtochten.

Er is een wereld te winnen, beseft Weng. “De meeste mensen denken nu nog andersom: de e-bike is voor oudere mensen. Wij zeggen: de e-bike is voor alle generaties. Het kost wat tijd, maar we staan voor een grote doorbraak.”

Keola BV

Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
+31 (0)85 4833 255
info@keola.nl

KvK-nummer

62441175

BTW-nummer

NL806684586B01

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer