Keola e-bikes

Keola - Enjoy the ride!

De elektrische fietsen van Keola brengen je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Onze e-bikes zijn gemaakt voor de levensgenieters. Voor degenen die ieder moment van de dag volledig mee willen maken. Dit is dan ook precies waar we rekening mee houden bij het ontwerpen van onze e-bikes. Met ieder design dat we toepassen zorgen we ervoor dat het belangrijkste nooit uit het oog verloren gaat; de vrijheid en het genot van heerlijk elektrisch fietsen.

Met de vloeiende en lichte vormgeving van onze Keola e-bikes onderscheiden we ons van andere merken. Samen met onze ontwerpers zorgen we voor duurzame elektrische fietsen met een lange levensduur. Een eerlijke fiets voor een eerlijke prijs.

Keola heeft als doel om het leven een positieve wending te geven. Onze elektrische fietsen bezitten een optimistisch karakter en geven jou de kwaliteit en energie waar je altijd al naar op zoek bent. Bekijk onze collectie e-bikes en ervaar het zelf! 

Keola shop in shop

De eerste shop-in-shop van Keola is een feit! Met trots presenteren wij samen met Different Bikes in Boekelo (Enschede) deze gave Keola shop. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan eens in een kijkje in de Boekelose Stoomblekerij 58A in Enschede!

Lees verder

Keola doet mee aan AD Fietstest 2021

Op 31 maart 2021 heeft het Algemeen Dagblad de eerste testresultaten van een reeks van twee uitgebracht. In totaal werd er meer dan 8000 kilometer gefietst door 450 testers en werden er 1339 objectieve reviews geschreven. Alles voor de strijd voor de beste e-bike van 2021. Keola was dit jaar ook aanwezig op de test. De 716F en 727TM werden uitvoerig getest en beoordeeld, en wij hebben de resultaten voor je!

Lees verder