Keola - Enjoy The Ride

Keola fietsen

Keola fietsen brengen je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Onze fietsen zijn gemaakt voor de levensgenieters. Voor degenen die ieder moment van de dag volledig mee willen maken. Dit is dan ook precies waar we rekening mee houden bij het ontwerpen van onze fietsen. Met ieder design dat we toepassen zorgen we ervoor dat het belangrijkste nooit uit het oog verloren gaat; de vrijheid en het genot van heerlijk elektrisch fietsen.

Met de vloeiende en lichte vormgeving van onze Keola fietsen onderscheiden we ons van andere merken e bikes. Samen met onze ontwerpers zorgen we voor duurzame e bikes met een lange levensduur. Een eerlijke fiets voor een eerlijke prijs. 

Keola heeft als doel om de overgang naar een duurzame samenleving te versnellen en te bevorderen. Om dit te doen bieden wij technologisch geavanceerde elektrische fietsen die gebruiksvriendelijk, duurzaam en modieus zijn.

Een nieuw begin

Het is zover. De nieuwe website van Keola staat online! Samen met ons team hebben wij de laatste maanden hard gewerkt aan de nieuwe vormgeving van ons digitale platform. En dat is volgens ons goed gelukt.

Verfrissing en vernieuwing

Onze website is niet het enige dat vernieuwd is. Samen met onze fietsontwikkelaars zijn we namelijk gekomen tot een compleet nieuw assortiment aan elektrische fietsen. Onze vernieuwde e bikes hebben nog steeds dezelfde kwaliteit die je van een Keola fiets mag verwachten. Ze zitten alleen wel in een compleet nieuw jasje! Benieuwd geworden? Kijk dan eens naar onze elektrische stadsfietsen, elektrische toerfietsen of elektrische fietsen voor woon-werk verkeer.

Keola dealers

Ben je nog niet overtuigd of een Keola fiets wel bij jou past? Bezoek dan eens één van onze Keola dealers. Onze dealers kunnen je een goed advies geven over de e bike die bij je past.