Keola e-bikes

Keola - Enjoy the ride!

De elektrische fietsen van Keola brengen je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Onze e-bikes zijn gemaakt voor de levensgenieters. Voor degenen die ieder moment van de dag volledig mee willen maken. Dit is dan ook precies waar we rekening mee houden bij het ontwerpen van onze e-bikes. Met ieder design dat we toepassen zorgen we ervoor dat het belangrijkste nooit uit het oog verloren gaat; de vrijheid en het genot van heerlijk elektrisch fietsen.

Met de vloeiende en lichte vormgeving van onze Keola e-bikes onderscheiden we ons van andere merken. Samen met onze ontwerpers zorgen we voor duurzame elektrische fietsen met een lange levensduur. Een eerlijke fiets voor een eerlijke prijs.

Keola heeft als doel om het leven een positieve wending te geven. Onze elektrische fietsen bezitten een optimistisch karakter en geven jou de kwaliteit en energie waar je altijd al naar op zoek bent. Bekijk onze collectie e-bikes en ervaar het zelf! 

Keola catalogus 2021

Een nieuw jaar en een nieuwe catalogus. Onze e-bike collectie is overzichtelijk weergeven in vier segmenten die gelijk laten zien waar je de fiets voor kunt gebruiken. Zo fiets je comfortabel en snel naar het werk met onze work modellen en breng je de boodschappen gemakkelijk terug met de transport e-bikes. Enjoy the ride!

Lees verder

Een nieuw begin

Het is zover. De nieuwe website van Keola staat online! Samen met ons team hebben wij de laatste maanden hard gewerkt aan de nieuwe vormgeving van ons digitale platform. En dat is volgens ons goed gelukt. Maar onze website is niet het enige dat vernieuwd is. Samen met onze fietsontwikkelaars zijn we namelijk gekomen tot een compleet nieuw assortiment aan e-bikes. Onze vernieuwde e bikes hebben nog steeds dezelfde kwaliteit die je van een Keola fiets mag verwachten. Ze zitten alleen wel in een compleet nieuw jasje!

Lees verder