Blog

vrijdag 19 maart 2021

Een fiets van de zaak: het nieuwe fietsplan

Een fiets van de zaak is geweldige optie om het personeel extra arbeidsvoorwaarden te bieden. Het stimuleert vitaliteit, zorgt voor een schonere wereld en laat goed werkgeverschap zien. Elk jaar zijn er dan ook vele bedrijven die een fietsregeling of fietsplan inrichten voor de medewerkers die dat willen. Maar wat zijn deze mogelijkheden voor een e-bike of fiets van de zaak? Hoe werkt een fietsplan? En wat zijn de voordelen van een fietsplan voor de werknemer en werkgever? Wij leggen het je graag uit.

Lees verder

maandag 1 maart 2021

Welke e-bike moet ik kopen?

E-biken is populair en steeds meer fietsers maken de overstap. Een geweldige ontwikkeling! Maar er zijn dan ook steeds meer verschillende merken, modellen en types om uit te kiezen. Dit maakt de keuze voor jouw nieuwe e-bike soms moeilijk. Om je te helpen hebben we hieronder uitgelegd hoe je stap voor stap jouw geschikte fietsmaatje kunt vinden. 

Lees verder

maandag 15 februari 2021

Is e-biken gezonder dan normaal fietsen?

We weten allemaal maar al te goed dat fietsen gezond is. Niet alleen voor de conditie en spieropbouw, maar ook voor de mentale gesteldheid. Toch krijgen we vaak de vraag: vallen de gezondheidsvoordelen weg als ik een e-bike aanschaf? Ons antwoord: absoluut niet!

Lees verder

donderdag 28 januari 2021

7 Redenen waarom e-biken gezond is

Fietsen of e-biken is misschien wel de meest praktische manier om dagelijks te bewegen en te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. De gezondheidsvoordelen zijn voor velen de belangrijkste reden om de fiets te verkiezen boven de auto of het openbaar vervoer. Welke 7 redenen zijn er om dagelijks de fiets te pakken? 

Lees verder

maandag 4 januari 2021

Handige tips voor elektrisch fietsen in de winter

Het is winter: vallende sneeuwvlokken, lichten in de nacht en de warmte van gezelligheid. En natuurlijk wil jij ook in de winter gewoon met je e-bike op pad. Daarom geven we je een aantal tips voor hoe je kou en gladheid te lijf gaat. Alles zodat je comfortabel en veilig mogelijk door de winter fietst.

Lees verder