De beste e-bikes van Keola

Keola doet ieder jaar mee aan diverse e-bike testen, bijvoorbeeld van het Algemeen Dagblad (AD) en de ANWB. Hiervoor zorgen wij dat onze beste e-bikes worden getest door een vakjury bestaande uit ervaren fietstesters. Onze elektrische fietsen worden getest op onder andere de kracht van de motor, de actieradius en het comfort tijdens het fietsen. Eigenlijk wordt bijna alles tijdens deze e-bike tests gecheckt, om zo de beste e-bike van het jaar te kunnen aanwijzen.

Hieronder vind jij een compleet overzicht van de beste e-bikes van Keola!

schijfremmen elektrische fiets

Beste e-bikes van 2021

AD Fietstest 2021 – 727TM

Als een van de beste elektrische fiets met middenmotor, werd de Keola 727TM beoordeeld met een 7,7. Dit in de categorie sportief woon-werkverkeer €2.500 - €3.500. De testers van de vakjury waren vooral te spreken over de soepele ondersteuning, het duidelijke display en de geruisloze middenmotor.

"Een fiets met een soepele en krachtige ondersteuning. Fijne positie van de display op het stuur. De motor is geruisloos en de fiets is verder netjes afgewerkt."

Beste e-bike 2021

AD Fietstest 2021 – 716F

De Keola 716F is tijdens de AD Fietstest van 2021 goed uit de test gekomen. Deze e-bike met voorwielmotor deed mee in het segment elektrische stadsfietsen €1.500 – €2.500, en is beoordeeld met een 7,1 door de deskundige vakjury.

"Fietst prettig met een goede ondersteuning en is mooi afgewerkt. Heeft een krachtige voorwielmotor."

Beste e-bike 2021

Onze beste elektrische fietsen