Elektrische fiets voor heren

Ben jij op zoek naar een te gekke elektrische herenfiets? Dan zit je bij Keola goed. Wij hebben verschillende heren e-bikes met te gekke features. Bekijk onze heren e-bikes op onze website of boek jouw proefrit bij een Keola dealer in de buurt!

Elektrische fiets voor heren met middenmotor

Het grote voordeel van een elektrische fiets met middenmotor is de intuïtieve ondersteuning die je ontvangt. Dankzij de ingebouwde trapkrachtsensoren meet het systeem precies hoeveel druk jij op de pedalen zet, en past de ondersteuning hierop aan. Fiets je met tegenwind en moet je harder trappen? Dan zal je ook een krachtigere ondersteuning ontvangen. Zie het als jouw persoonlijke fietsmaatje.

Verder zijn onze e-bikes met middenmotor ook voorzien van krachtige Bafang motoren met een koppel van 80 Newtonmeter (Nm). Hoe meer koppel jouw motor bezit, hoe meer vermogen deze kan leveren. Een koppel van 80 Nm wordt doorgaans als krachtig ervaren. Dit zorgt er dus voor dat jij nog sneller kunt optrekken.

elektrische herenfiets met middenmotor

Elektrische fiets voor heren met achterwielmotor

Toch niet helemaal weg van de middenmotor, of ben je op zoek naar iets anders? Dan is misschien een e-bike met achterwielmotor een alternatief. Deze aandrijving werkt met rotatiesensoren, die beginnen met werken wanneer je de pedalen laat ronddraaien. Hierbij kun jij dus veel ondersteuning ontvangen ondanks dat je weinig druk zet op de pedalen. Het gebruik van een achterwielmotor wordt soms omschreven als een duwtje in de rug, en biedt een geruisloze ondersteuning.

Een goede keuze voor een elektrische fiets met achterwielmotor is de Apache. Deze e-bike met achterwielmotor en riemaandrijving heeft alles in huis om je van A naar B te krijgen.