Elektrische fiets met lage instap

De elektrische fiets met lage instap wordt steeds populairder: meer en meer mensen maken de overstap naar dit type frame. En dat is ook niet voor niets. Gemakkelijker opstappen en het mooie design maken dit tot een ideale match. Bekijk onze collectie aan fijne elektrische fietsen met lage instap en kies de bike die past bij jou!

Elektrische fiets met lage instap en middenmotor

Een elektrische fiets met middenmotor wordt ook wel gezien als de gouden standaard. Dit heeft alles te maken met de persoonlijke ondersteuning. Een middenmotor werkt namelijk met trapkrachtsensoren. Deze sensoren meten precies hoeveel druk jij op de pedalen zet en geven een seintje door naar de controller van de fiets. Zo ontvang je altijd de juiste ondersteuning op het juiste moment.

Een voorwielmotor werkt daarentegen net wat anders. Doordat deze soort fiets alleen werkt met rotatiesensoren zul je altijd een constante ondersteuning ontvangen, ongeacht hoeveel energie je zelf levert. Wij leggen je graag het verschil tussen de voorwielmotor en middenmotor uit op onze site.