Goedkope elektrische fiets

Een goedkope elektrische fiets heb je niet zomaar gevonden. Vaak is het zoeken naar de juiste motorpositie, de grootste actieradius en een comfortabele instap. Om het wat makkelijker voor je te maken, hebben we de meest voordelige elektrische fietsen op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Goedkope elektrische fiets met middenmotor

Een elektrische fiets met middenmotor is de gouden standaard voor iedere e-bike. Dit komt doordat een middenmotor e-bike is voorzien van trapkrachtsensoren. Wanneer je aan het fietsen bent, meten deze precies hoeveel kracht jij op de pedalen zet. Op basis van die gegevens geeft de motor meer of minder ondersteuning. Veel mensen omschrijven dit als een natuurlijke manier van fietsen.

Alle Keola e-bikes met middenmotor zijn voorzien van Bafang motoren. Deze motorfabrikant wint steeds meer aan populariteit en staan bekend om hun vermogen om snel op te trekken. Dit komt doordat een Bafang middenmotor is voorzien van een hoge koppel (80 Nm). En hoe hoger het aantal koppel, hoe meer vermogen.

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets met middenmotor? Neem dan eens een kijkje naar de 727M of 727TM. Beide e-bikes zijn uitgerust met schijfremmen, een full colour display en verende voorvork!

Elektrische fiets tot 2000 euro

Hoewel een e-bike met middenmotor vaak als zeer prettig wordt ervaren, zijn deze type e-bikes wel duurder dan elektrische fietsen met voorwielmotor. Mocht je dus op zoek zijn naar de goedkoopste e-bike, dan zal dit waarschijnlijk een e-bike met voorwielmotor zijn. Een voorwielmotor werkt met rotatiesensoren en geven een constante ondersteuning. En omdat de trekkracht in het voorwiel zit, voelt het soms als vooruit getrokken te worden. Een hele andere ervaring dus. Ook zul je bij e-bikes tot 2000 euro vaak zien dat de accu in de bagagedrager zit in plaats van in het frame.