Nieuws

woensdag 9 maart 2022

Keola shop in shop

De eerste shop-in-shop van Keola is een feit! Met trots presenteren wij samen met Different Bikes in Boekelo (Enschede) deze gave Keola shop. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan eens in een kijkje in de Boekelose Stoomblekerij 58A in Enschede!

Lees verder

vrijdag 2 april 2021

Keola doet mee aan AD Fietstest 2021

Op 31 maart 2021 heeft het Algemeen Dagblad de eerste testresultaten van een reeks van twee uitgebracht. In totaal werd er meer dan 8000 kilometer gefietst door 450 testers en werden er 1339 objectieve reviews geschreven. Alles voor de strijd voor de beste e-bike van 2021. Keola was dit jaar ook aanwezig op de test. De 716F en 727TM werden uitvoerig getest en beoordeeld, en wij hebben de resultaten voor je!

Lees verder

maandag 11 januari 2021

Keola catalogus 2021

Een nieuw jaar en een nieuwe catalogus. Onze e-bike collectie is overzichtelijk weergeven in vier segmenten die gelijk laten zien waar je de fiets voor kunt gebruiken. Zo fiets je comfortabel en snel naar het werk met onze work modellen en breng je de boodschappen gemakkelijk terug met de transport e-bikes. Enjoy the ride!

Lees verder

vrijdag 25 september 2020

Een nieuw begin

Het is zover. De nieuwe website van Keola staat online! Samen met ons team hebben wij de laatste maanden hard gewerkt aan de nieuwe vormgeving van ons digitale platform. En dat is volgens ons goed gelukt. Maar onze website is niet het enige dat vernieuwd is. Samen met onze fietsontwikkelaars zijn we namelijk gekomen tot een compleet nieuw assortiment aan e-bikes. Onze vernieuwde e bikes hebben nog steeds dezelfde kwaliteit die je van een Keola fiets mag verwachten. Ze zitten alleen wel in een compleet nieuw jasje!

Lees verder