maandag 11 januari 2021

Keola catalogus 2021

Keola catalogus 2021

Een nieuw jaar en een nieuw begin. Met onze catalogus nemen wij je graag mee in onze nieuwe collectie aan veelzijdige e-bikes. Benieuwd geworden? Bekijk hem dan hier.

Nieuwe segmenten

Om onze collectie overzichtelijker te maken hebben wij onze e-bikes opgedeeld in een viertal segmenten. Zo heb je een goed overzicht van welke elektrische fiets past bij jouw gebruik.

Work

Zoek jij een e-bike waarmee je snel en sportief naar het werk kunt fietsen? Dan zijn de bikes in het work segment voor jou de ideale travel buddy. Deze e-bikes zijn speciaal ontworpen voor woon-werkverkeer en bezitten een krachtige middenmotor en de keuze uit ruime accucapaciteiten. 

Middenmotor

De middenmotor e-bike. Een juiste balans van kracht en controle. Dankzij de plaatsing van de motor hebben deze elektrische fietsen een stabiele wegligging en geven ze een natuurlijk gevoel van fietsen. En dankzij de trapkrachtsensoren ontvang je ook nog eens een heerlijk steuntje in de rug. 

Voorwielmotor

Dan zijn er natuurlijk ook nog de e-bikes met voorwielmotor. Deze fietsen zijn doorgaans lichter dan de bovengenoemde middenmotoren en geven een iets andere rijervaring. Doordat de motor zich in het voorwiel bevindt zul je merken dat je meer vooruit wordt getrokken. Erg fijn als je op zoek bent naar wat extra ondersteuning bij het optrekken!

Transport

Stevig, betrouwbaar en krachtig. De elektrische transportfietsen zijn zeer geschikt voor korte en lange ritten. Even naar de stad of richting de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Met een krachtige voorwielmotor en een slim gemonteerde voorvork is dit geen probleem.