We investeren in vooruitstrevende productontwikkeling
 om de beste e-bikes te leveren.

Onder het motto: 'U vraagt, wij leveren' zijn wij in staat om e-bikes te produceren die aansluiten bij uw wensen.

De wereld ver-e-bikeren

De wereld ver-e-bikeren

Keola werd geïntroduceerd in 2008 en is daarmee een van de eerste e-bike producenten in Nederland. Keola wordt geprezen om de kwaliteit van de accu, het product en de uiteenlopende designs. Keola wil het liefst heel de wereld op een e-bike krijgen: de wereld 'ver-e-bikeren' is de drijfveer. In de afgelopen jaren won Keola bijzondere prijzen in verschillende testcategorieën van consumentenorganisaties, zoals de ANWB. Keola produceert een breed assortiment e-bikes, van comfortabele stadsfietsen tot avontuurlijke toerfietsen. Van degelijke herenfietsen tot praktische vouwfietsen. Onder het motto: 'U vraagt, wij leveren' zijn wij in staat om e-bikes te produceren die aansluiten bij uw wensen.
Productiecapaciteit

Productiecapaciteit

Keola kan 120.000 units per jaar produceren. In onze grote fabriekshal hebben wij genoeg ruimte en opties om de fietsen tot in de kleine details af te werken. Elke e-bike wordt uitvoerig getest in de fabriek. Dat is uniek, Keola is een van de weinige fabrikanten die elke e-bike controleert aan de hand van een uitvoerig keurschema. Kwaliteit staat voorop bij Keola. De uitgebreide test die we op elke e-bike toepassen, zorgt ervoor dat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.
Research & Development

Research & Development

Keola heeft een grote R&D-afdeling die permanent onderzoek doet naar de beste rij-ervaring. Research en innovatie gaan hand in hand met uitmuntende productiekwaliteit. De nieuwste technieken en onderdelen worden door onze R&D-afdeling uitvoerig getest en verwerkt in de omvangrijke productielijn van Keola elektrische fietsen. E-bikes zijn niet zomaar een collectie van wat losse onderdelen. De onderdelen moeten elkaar versterken en aanvullen. Wereldwijd werken we samen met hooggewaardeerde leveranciers en combineren de onderdelen die onze e-bikes kwalitatief maken.
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor een een op maat gemaakt product.
In goed overleg met de klant ontwikkelt onze R&D afdeling een unieke oplossing voor hun marktpropositie. Daarbij maken we gebruik van de ontwikkelingsfaciliteit, ervaring, expertise en het netwerk van Keola. We zorgen voor een vooruitstrevende en technisch veilige oplossing met de juiste certificering en dekking op het gebied van productaansprakelijkheid.
Een e-bike is naast een high performance, ook high risk product. De e-componenten zorgen daarbij voor een extra uitdaging. Ook op het gebied van veiligheid.Voor die veiligheid zijn mensen deels afhankelijk van de juiste constructie en het design van een product. Wij ontzorgen en zien erop toe dat onze zakelijke klanten e-bikes met ‘gecontroleerd risico’ op de markt brengen.Keola, a Timyo Brand

Stepvelden 1
4704 RM Roosendaal
+31 165 224612
info@timyocycle.com