Keola Gouda

Keola Gouda
Keola Gouda

Een zeer comfortable model met het gemak van de lage instap.

Keola werkt met Spanninga aan de beste fietsverlichting. De e-bikes worden voorzien van verlichting met de nieuwste technologieën:

  • Light Line Technology©
  • Reverse Beam technology©

Light Line Technology©

In de Light Line Technology© wordt slechts één energiezuinige led toegepast. Het licht wordt door een speciale lichtgeleider verspreid, die de vorm heeft van een lijn. De vorm van de lichtlijn én van het venster zijn zo ontworpen dat het licht ook aan de zijkanten van de fiets zichtbaar is. Eenzelfde techniek wordt doorgaans in de automobielindustrie gebruikt om een uiterst creatief, trendy en uniek ontwerp van achterlichten te realiseren. Tegenwoordig zijn achterlichten dus niet alleen bepalend voor de identiteit van auto’s, maar ook voor fietsen.

Reverse Beam Technology©

Een belangrijke ontwikkeling voor Keola is die van de led Reverse Beam Technology©, die slechts een kwart van de energie verbruikt van een gewone gloeilamp, maar met een zelfde lichtopbrengst en met nauwelijks enig verlies door warmteontwikkeling. Het licht uit de led wordt achterwaarts geprojecteerd op een spiegel, gestuurd in een conische bundel met een perfecte lichtspreiding. Het licht wordt op die manier verdeeld over een groot oppervlak, wat ervoor zorgt dat het minder verblindend is voor de ogen. Het resultaat is een gering lichtverlies en een laag energieverbruik.

Keola BV

Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
+31 (0)85 4833 255
info@keola.nl

KvK-nummer

62441175

BTW-nummer

NL806684586B01

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer