Elektrische fiets voor dames

Op zoek naar een hippe elektrische damesfiets? Dat komt dan mooi uit. Onze collectie bestaat uit verschillende e-bikes voor dames zoals transportfietsen en dames e-bikes met middenmotor. Toch niet helemaal zeker van je keuze? Maak dan gerust een proefrit bij een van onze Keola dealers!

Elektrische damesfiets met middenmotor

Een dames e-bike met middenmotor brengt het beste van twee werelden samen: een comfortabele lage instap en een intuïtieve ondersteuning. Dankzij de lage stap je namelijk gemakkelijk op en af. Dit is handig wanneer je wat extra bagage meeneemt of wat sneller moet afstappen dan gewoonlijk. Daarnaast ziet het frame er ook nog eens bijzonder stijlvol uit, als wij het zelf mogen zeggen!

Naast een comfortabele instap biedt de middenmotor een natuurlijke ondersteuning tijdens het fietsen. Dit komt doordat een middenmotor werkt met trapkrachtsensoren. Deze sensoren meten hoeveel kracht jij op de pedalen zet en stemt hier de ondersteuning op af. Dit zorgt voor een natuurlijk gevoel van fietsen, zoals je dat gewend bent van een normale stadsfiets.

Sportieve elektrische fiets voor dames

Ben je niet helemaal overtuigd van de lage instap en wil je een sportiever frame? Kijk dan eens naar de Keola 727TM. Deze stoere e-bike bezit een mixed frame en is eigenlijk een combinatie van een herenfiets en een damesfiets. Uitgerust met een volledig geïntegreerde accu van 500 Wh of 630 Wh blijf je genieten!   

Elektrische transportfiets voor dames

Soms ben je gewoon op zoek naar een helpende hand. Een elektrische transportfiets voor dames is dan perfect. De Keola 717F heeft een handige voordrager en drie verschillende accucapaciteiten. Daarmee neem je gemakkelijk extra bagage mee, zoals een schooltas of de wekelijkse boodschappentas. En het mooie: hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleurafwerkingen!